divendres, 26 de març del 2010

FESTA DE L'ARBRE VALLHONESTA

El passat diumenge 21 es va celebrar com cada any la Festa de l'Arbre de Vallhonesta en un dia nuvulos que ens feia patir pero que es va comportar fent el dia agradable pero sense sol.
La sortida des de la plaça de l'ajuntament a les 8:00 amb un decena de persones no augurava molta presencia pero al llarg del dematí pujrem molta més gent fins aproximadament uns cicuantena de persones. La plantada es va realitzar sense problemes i despres vam gaudir de coca i xocolata.

Aquest any vam comptar amb la col·laboració de la associació ecologita DEPANA (Lliga per la Defensa del Patrimoni Natural) que va aportar eines i 20 alcines així com lo més valuos cuatra voluntaris que van col·labora amb entusiasme amb la plantada de arbres.

Comentar amb les converses amb ells que van encantats de la nostra acollida, de la feina feta a Vallhonesta al llarg de tant e temps, engrescant-nos a seguir continuanti si l'any que be volem seguir amb la col·laboració si apuntaran. A més a mes si apareixen altres possibilitats de col·laboració tenen els braços oberts.

També donar gracies al regidor de medi ambient així com a la Tecnica municipal que van col·laborar com el que mes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada